Garanție și Retur

GARANȚIE

Toate produsele beneficiaza de condiții de garanție conforme legislației în vigoare precum a și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi și în cazul baloanelor cu heliu, au timpul de zbor diferit în funcție de marimea și modelul acestora. Serviciul de garanție acoperă orice defect de fabricație găsit la produsele cumpărate din magazinul nostru. Pentru a putea înlocui un produs conform garanției este necesar să prezentați bonul fiscal sau factura în original.

 

RETURNAREA PRODUSELOR

Dacă produsele procurate nu vă aranjează, le puteți returna fără probleme, timp de 14 zile de la achiziție. Trebuie doar să ne contactați.

Important!

Produsele returnate nu trebuie să prezinte urme de intervenție, sau alte defecte, atât la nivel vizual, cât și funcțional. Este obligatoriu să prezentați bonul sau factura și ambalajul original nedeteriorat. În cazul nerespectării acestor condiții, Balonic își rezervă dreptul de a refuza returnarea sau înlocuirea produselor. Pentru informații suplimentare referitoare la retur, vă rugăm să ne contactați.

 

STOCURILE DE MARFĂ

Deoarece ne-am propus să fim corecți și sinceri cu clienții noștri, și știm că problema stocurilor pentru magazinele online este una care ar putea afecta timpul livrării și răbdarea clientului, dorim să vă informăm că Balonic lucrează atât cu stocuri proprii, cât și în parteneriat cu alți furnizori, care sunt importatori direcți în Republica Moldova. Se poate întâmpla ca un produs oferit de partenerii noștri să nu mai fie disponibil. Facem tot posibilul pentru a actualiza disponibilitatea produselor pe site cât mai frecvent, cu toate acestea, se poate întâmpla ca un produs prezentat pe site ca fiind disponibil, să nu mai fie disponibil în realitate. Deținem controlul complet asupra stocurilor noastre, în ceea ce privește actualitatea informației referitoare la disponibilitatea produselor pe site, însă stocul partenerilor noștri nu poate fi actualizat în timp real.

 

Notă: Secțiunile Garanție și Retur pot fi subiectul unor modificări fără preavizul utilizatorilor acestui site. Pentru mai multe detalii consultați pagina Termeni și Condiții.